Венеция – Верона – Милано

 

        

 

19.09 – 23.09.2024

Цена: 480.00 леваПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА:

1-ви ден: Отпътуване от Самоков */София  рано сутринта.Пристигане в Загреб привечер. Туристическа програма – площад Бан Йосип Йелачич, посещение на катедралата, известна с неоготическите си камбанарии и съкровищница, църквата Сан Марко, Театъра на Загреб, Парламента, Кървави мост и др.

Нощувка.

 

2-ри ден: Закуска. Отпътуване през Словения за Италия. Свободно време за самостоятелна разходка или по желание (с/у допълнително заплащане) екскурзия до Верона - Града на влюбените. Пешеходна разходка в града с разглеждане на Площад ”Бра”, Паметника на Виктор Емануил II, Амфитеатъра АРЕНА ди Верона, Фонтана “Мадона Верона”, Ренесансовия площад Ербе , Къщата на Жулиета , Паметника на Данте. Гробниците на Скалиджерите и колоритния пазар. Свободно време по търговската улица Мацини.

Нощувка в хотел в района на Верона.

 

3-ти ден: Закуска. Свободно време за разходка и покупки или по желание (с/у допълнително заплащане) екскурзия до Милано – модната столица на Италия. Но преди това попътно ще Ви представим неустоимия чар наСирмионе– разположен на върха на едно полуостровче, тясна ивица земя, в южната част на езерото Лаго ди Гарда, това прекрасно градче е най-престижният курорт на езерото, около крепостта Рока Скалиджера – Фото пауза и продължаване към Милано. Пристигане в града и туристическа програма - Пиаца дел Дуомо с огромната катедрала в неоготически стил Дуомо, Ла Скала - един от най-престижните световни оперни театри, замъка Сфорцеско, музея на Науката и техниката, разходка по улица Монтенаполеоне и нейните разклонения за търговия на дребно с най-модните стоки, покритата галерия на Виктор Емануил II във форма на кръст с остъклени тавани, където се намират най-известните магазини - намаления от 30% до 70% на известни марки дрехи.

Отпътуване за Верона. Нощувка.

 

4-ти ден: Закуска. Отпътуване за Пунта Сабиони, откъдето се взима корабче до Венеция. Пешеходна разходка с разглеждане на площад Сан Марко, Камбанарията, Двореца на дожите (отвън), едноименната Катедрала, Моста на въздишките. Свободно време.

Отпътуване за България. Нощен преход.

 

5-ти ден:

Пристигане в София/Самоков * около обяд.

 

 

Цена на човек в

двойна стая

Цена на човек в единична

стая

Цена на трети възрастен в стая

Цена на дете до 10г. с 2-ма възрастни в стая

480 лв.

555 лв.

480 лв.

          435 лв.

 

Пакетната цена включва:

·         Транспорт с лицензиран автобус;

 

 Пакетната цена не включва:

·         Пешеходна обиколка на Верона - 20 лева (при минимум 25 туриста), за дете до 10 г. – 10 лв.

*ВАЖНО:

·         Допълнителни мероприятия се заявяват и заплащат в офиса на агенцията преди отпътуването.

·         За провеждането на допълнителните екскурзии е необходим минимален брои от 20 записани туристи.

·         При заплатен допълнителен тур, но неявяване в определеното време и място за започване на тура сумата не се възстановяват!

·         Отпътуване/завръщане в Самоков се релизира при сормирана група от 10+ туристи. При по – малък брой пътуващи те самостоятелно организиран отпътуването си от София;

 

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста.Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран е 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет.

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване за български граждани. За деца до 18 г: международен паспорт , нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и – оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Глобус турС ООД е застрахован по смисъла на чл. 97 ал. 1 от Закона за туризма в ЗК „ЛЕВ ИНС” АД със застрахователна полица № 00088321/ 13062010010192.

Конкордия  - СКЦ” ЕООД е сключил застраховкаОтговорност на туроператора” в  ЗД «Лев Инс»  - представителство Самоков, валидна до 09.04.2024