Гръцка морска приказка през юни. 4 дни плаж, море и още нещо.... ! Уникална възможност за морска разходка  до девствени острови , плажуване в уникално красиви заливи и круиз около Атонската Света

гора !

 

                  

 

13.0616.06.024 година

Цена – 336.00 лева

 

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА:

1 ден: Отпътуване от Самоков  в 7.30ч. Пристигане в Уранополи  - следобяд. Наричат селището портата към Света гора – Атон , където  се намира монашеска република, разположила своите уникални 20 манастири по склоновете и скалите на планината.

Настаняване в хотел 3*.

Свободно време за отдих след пътя, разходка в градчето, плаж....... В края на уморителният ден ще имате уникалната възможност  да се насладите на  морския бриз и прекрасната средиземноморска кухня в някоя от многото таверни, намиращи се по крайбрежието.

Нощувка. .

 

 2 ден: 7.30 – 9.30 ч. Закуска на бюфет.

Свободен ден за плаж или участие по желание, срещу допълнително заплащане в полудниевен круиз до Атонската Света гора/около 4 часа продължителност/. Тук е разположена първата православна монашеска република, която повече от 1000 години живее според църковните канони и в духа на традициите от византийските времена. От самото й създаване до днес действа закон, който забранява жени да стъпват на святата земя на Атон. По време на круиза ще  научите  историята на всеки един манастир, в близост до който преминавате с кораба, а ако и късметът Ви споходи, ще бъдете съпроводени от пасажи делфини, обитаващи кристалните водите на Егейско море.

Нощувка. .

 

3 ден: 7.30 – 9.30 ч. Закуска на бюфет.

Свободен ден за плаж или участие по желание, срещу допълнително заплащане в целодневен круиз Синята лагуна/продължителност около 6 часа/. По време на протичането му ще имате възможност да се насладите на кристално сините води на района на халкидики, да разгледате пазара на остпров Амулиани, да се насладите на необитаемия остров Диапорос, до се забавлявате на Banana beach и да видите различни морски обитатели като любимите на всички ни делфини J

Нощувка.

 

3 ден: 7.30 – 9.30 ч. Закуска на бюфет.

11.00 – освобождаване на хотела и отпътуване за България с попътни спирки за шопинг.

Пристигане в Самоков – вечерта.

 

Цената е на лице и включва:

 - транспорт с лицензиран малък  автобус за международен превоз;

 - 3 нощувки в хотел 3* в Урануполи;

 - 3 закуски на блок – маса;

 -  медицинска застраховка с покритие 5 000 евро/за лица до 65 години/;

-  водач от фирмата;

-  гранични и магистрални такси;

 

Цената не включва: -

   - Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – по желание. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.

 - круиз около Атонската Света гора – очаквайте цена

 - круиз „Синя лагуна“ – очаквайте цена

 

Доплащания : 

-          Дете от 6 до 12 години, настанено в стая с двама възрастни заплаща 310.00 лева;

-           За ползване на двойна седалка от един турист – 85.00 лева;

-          Лица над 65 години доплащат 7 лева за застраховка;

 

 НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

 за лица над 18 год. лична карта или валиден задграничен паспорт ;

• за лица под 14 год. - валиден задграничен паспорт .Ако детето пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и ксерокопие, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане.

 

Условия Местата в автобуса се дават по реда на записване и заплащане .Не се приемат рекламации и оплаквания във връзка с разпределението и номерата на седалките

Минимален брой пътници  за осъществяване на пътуването – 20 лица! Краен срок за уведомяване на потребителите ако този брой не бъде набран: 7 календарни дни.

Забележка:

Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” съгласно Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др., съгласно условията и тарифите на застрахователната компания. Повече информация в офиса на агенцията. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.последната се възстановява от застрахователя.

Туроператорът предоставя възможност за сключване на мед. застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания. Повече информация в офиса на агенцията. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.последното се осъществява от застрахователя.

 

“Конкордия  - СКЦ” ЕООД е сключил застраховка “Отговорност на туроператора” в  ЗД «Лев Инс»  - представителство Самоков, застрахователна полица ,валидна до 09.04.2024